'T WETHOUDERTJE

'T WETHOUDERTJE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 63 beoordelingen
1 jul 2020 om 19:00 Prima!!!!!
22 jun 2020 om 13:12 Heerlijke hamburgers en patat! Alles was lekker warm, terwijl we niet om de hoek wonen van ‘t Wethoudertje. Echt top! Neem zeker ook de huisgemaakte mayo. We kregen zomaar een portie miniloempia’s erbij, heel lekker. Bezorgd op het gewenste tijdstip. TOP!
9 jun 2020 om 9:36 Eten kwam heel erg laat 75+ minuten. Kaaskroket was ontploft en erg vet. Patat wel zoals altijd erg lekker en grote portie. Als je dus bereid bent om lang te wachten is dit heerlijke friet!
28 mei 2020 om 2:31 Best burger ever
26 mei 2020 om 20:32 Via thuisbezorgd werd niet mijn adres opgegeven, maar het adres van het wethoudertje. Doordat ik 3x heb gebeld, is het uiteindelijk wel goed gekomen.Maar het zou dus beter zijn als je bij thuisbezorgd duidelijk je adres moet opgeven en dat moet bevestigen
9 mei 2020 om 23:42 In minder dan 10min geleverd. Vega shoarma was heerlijk!
30 apr 2020 om 0:41 Altijd een goede ervaring en heel lekker eten. Vlotte bezorging. Drankje was niet op voorraad, kregen een alternatief en gratis bitterballen. Geweldige service!
26 apr 2020 om 20:09 Bezorger fiets uur rond met mijn eten kan zelfs volgen op de tracker. Koude eten na 1,5 uur zelf opgehaald in de snackbar wilde ik nieuw moest ik nog 45 min wachten. 2 keer gebeld en nu ruim 2uur later wacht ik nog op een oplossing van thuisbezorgd. Drama
19 apr 2020 om 17:22 Uien waren niet gaar en te grof gesneden op de hamburger. Plus net iets te rauw.
10 apr 2020 om 22:19 Cheeseburgers zonder cheese. Patatje oorlog zonder satésaus..mayo met uitjes..patat zo doorgebakken dat het niet te eten was.